12
00

29

1403 آذر 14

2024 Dec 04

فولادی‌‌‌ها افزایش کرونایی‌‌‌ها در چین را نادیده گرفتند
پلتس، بهای سنگ‌‌‌آهن عیار ۶۲‌درصد وارداتی به بنادر شمالی چین را در روز جمعه ۱۸نوامبر ۹۹دلار و ۱۰سنت ارزیابی کرد

 

در شرایطی که دولت چین وعده حمایت از بخش ساخت‌‌‌وساز در این کشور را داده و این موضوع محرک رشد بهای سنگ‌‌‌آهن و فولاد شده، بر تعداد مبتلایان به کرونا در چین به شکل فزاینده‌‌‌ای اضافه شده و این موضوع بدبینی فعالان بازار به تحقق وعده افزایش ساخت‌‌‌وساز در این کشور را رقم زده است. با وجود این، در شرایط کنونی همچنان امیدواری به بازگشت تقاضا در میان فعالان بازار غلبه دارد و این موضوع باعث می‌شود با وجود اینکه حجم معاملات محدود است، قیمت‌ها در مسیر صعود قدم بردارد. سنگ‌‌‌آهن تا روز پایانی هفته منتهی به‌ روز جمعه ۱۸نوامبر تا مرز ۱۰۰دلاری شدن صعود کرد. خوش‌بینی به بهبود روند ساخت مسکن در چین محرک بهای سنگ‌‌‌آهن ظرف دوهفته اخیر بوده و به این ترتیب این محصول ظرف این بازه زمانی از کف کانال قیمتی ۸۰دلاری فاصله گرفته است.

پلتس، بهای سنگ‌‌‌آهن عیار ۶۲‌درصد وارداتی به بنادر شمالی چین را در روز جمعه ۱۸نوامبر ۹۹دلار و ۱۰سنت ارزیابی کرد که این نرخ نسبت به بهای فروش آن در روز پایانی هفته قبل رشد ۸/ ۶دلاری داشت. اخباری مبنی بر تشویق دولت چین به شروع مجدد تولید در فولادی‌های مستقر در جنوب این کشور منتشر شده که این موضوع نیز از رشد نرخ در این بازار حمایت کرده است. روند کاهش بهای زغال‌‌‌سنگ متالورژیک آسیا فوب استرالیا در روز پایانی هفته با شدت بیشتری ادامه یافت، به نحوی که پلتس، پریمیوم شاخص زغال متالورژیک خود را با کاهش روزانه ۱۰دلار برابر ۲۶۰دلار و ۲۵سنت ارزیابی کرد. به این ترتیب، این محصول ظرف یک‌هفته کاهش ۴۰دلاری را به ثبت رساند.

رفع محدودیت در عرضه همزمان با عقبگرد تقاضا مهم‌ترین دلیل سقوط ۱۵درصدی بهای این محصول ظرف هفته اخیر بود. روند کاهش نرخ در بازار زغال متالورژیک فوب استرالیا به بازار این محصول تحویل بنادر چین نرسید. احتمال افزایش تقاضا برای این محصول از سوی فولادسازان چینی با توجه به عزم دولت این کشور برای حمایت از بخش املاک باعث شده است تا این محصول از روند کاهش نرخ در مبدا سیگنال نگیرد و ظرف یک‌هفته اخیر بدون تغییر نرخ در محدود ۲۹۸دلار به‌ازای هر تن معامله شود. البته شنیده‌‌‌ها از افزایش سریع تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در چین حکایت دارد. استمرار این رویه اگر به شدت‌گرفتن مجدد قرنطینه در چین بینجامد، احتمال سرایت روند کاهش نرخ زغال به بازار چین نیز وجود دارد.

دنیای اقتصاد

نویسنده : ادمین سایت 29 آبان 1401
لوگو فوتر